АПЈН - АСОЦИЈАЦИЈА НА ПРОФЕСИОНАЛЦИ ВО ЈАВНИТЕ НАБАВКИ ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Почитувани посетители
Добредојдовте!

Настани

Известување

Почитувани,
Ве известуваме за сите потребни податоци за оние лица кои сакаат да се зачленат во АПЈН Скопје ...

повеќе

Известување

Почитувани,
Ве известуваме дека Асоцијацијата на професионалци во јавните набавки е основана на 05.03.2018 година со одлука на основачко собрание и е запишана во Централен Регистар на 14.03.2018 година ...

повеќе

Новости

Почитувани,
Ве ПОКАНУВАМЕ на стручна конференција од областа на јавните набавки под името: ЈАДРАНСКИ ФОРУМ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ВО ПОРТОРОЖ-СЛОВЕНИЈА ОД 23-26.09.2019 ГОДИНА каде АПЈН ... повеќе

Агенда Јадрански Форум за јавни набавки (Превземи)
Покана за Јадрански форум за јавни набавки (Превземи)
Пријавен лист за Јадрански форум за јавни набавки (Превземи)
Пријавен лист за сместување и превоз (Превземи)

ПОКАНА за учество на обука за „новиот закон за јавните набавки“ (Хотел РАМАДА Плаза Гевгелија) ... преземи (.docx)

ПОКАНА за учество на обука за „новини во системот за јавните набавки, како и кога да се подготвите за примена на новиот закон за јавните набавки“ (Хотел Епинал Битола) ... преземи (.pdf)

ПОКАНА за учество на обука за „јавните набавки низ призмата на практичното искуство - како до помалку проблеми“ (Хотел Континентал Скопје) ... преземи (.docx)

Подзаконски акти

Нов закон за Јавни Набавки (ФЕВРУАРИ 26, 2019)

преземи (.docx 12 Kb)

Службен весник број 64 (МАРТ 28, 2019)

преземи (.pdf 2 Mb)

Службен весник број 24 (ФЕВРУАРИ 01, 2019)

преземи (.pdf 3 Mb)